Het Hummelhonk

Peuterspeelzaal Het Hummelhonk biedt een veilige en stimulerende speelomgeving waar je peuter zich naar hartenlust kan ontwikkelen. Wij hebben een gezellige speelzaal met verschillende speelhoeken. Er is binnen ruimte genoeg om met allerlei materialen te experimenteren en fijn met elkaar te spelen. Bij het buitenspelen vermaken de peuters zich op een grote speelplaats met zandbak. Er is volop ruimte om te fietsen, ballen en stoepkrijten. Dus als het even kan gaan we met zijn allen heerlijk naar buiten.

Hummelhonk Peuterspeelzalen Vught

 

Prettig dagprogramma

Het dagprogramma is opgebouwd volgens een vaste structuur. Dit geeft de kinderen een veilig gevoel. Natuurlijk is er binnen deze structuur voldoende ruimte voor extra activiteiten, zoals: het vieren van je verjaardag, een bezoek aan de bibliotheek of de komst van een voorleesmoeder.

 

Onze vestiging

Het Hummelhonk is gevestigd in RK basisschool De Springplank aan de Elisabethstraat in Vught. Wil je meer weten over onze locatie of eens praten met een van de pedagogisch peuterleidsters? Bel dan 06 169 48 677. Wij staan open voor alle vragen. 

 

Pedagogisch peuterleidsters Hummelhonk:

  • Ninie
  • Maaike 
  • Henriette 

 

Klik hier voor de overige locaties.