Ducky Duck

Peuterspeelzaal Ducky Duck biedt een veilige en stimulerende speelomgeving waar je peuter zich naar hartenlust kan ontwikkelen. Wij hebben een gezellige speelzaal met verschillende speelhoeken. Er is binnen ruimte genoeg om met allerlei materialen te experimenteren en fijn met elkaar te spelen. Bij het buitenspelen vermaken de peuters zich op een grote speelplaats. Er is volop ruimte om te fietsen, ballen en stoepkrijten. Dus als het even kan gaan we met zijn allen heerlijk naar buiten. 

 

Gezellig dagprogramma

Het dagprogramma is opgebouwd volgens een vaste structuur. Dit geeft de kinderen een veilig gevoel. Natuurlijk is er binnen deze structuur voldoende ruimte voor extra en gezellige activiteiten, zoals: het vieren van je verjaardag, een bezoek aan de bibliotheek of de komst van een voorleesmoeder.

 

Onze vestiging

Ducky Duck is gevestigd in openbare basisschool de Lichtstraat aan de Brabantlaan in Vught. Wil je meer weten over onze locatie of eens praten met een van de pedagogisch peuterleidsters? Bel dan 06 451 67 291. Wij staan open voor alle vragen.

 

Pedagogisch peuterleidsters Ducky Duck:

  • Annemarie 
  • Ninie
  • Henriette

 

Klik hier voor de overige locaties.