De Holle Bolle Boom

Peuterspeelzaal De Holle Bolle Boom biedt een veilige en stimulerende speelomgeving waar je peuter zich naar hartenlust kan ontwikkelen. Wij hebben een gezellige speelzaal met verschillende speelhoeken. Er is binnen ruimte genoeg om met allerlei materialen te experimenteren en fijn met elkaar te spelen. Bij het buitenspelen vermaken de peuters zich op een grote speelplaats met zandbak. Er is volop ruimte om te fietsen, ballen en stoepkrijten. Dus als het even kan gaan we met zijn allen heerlijk naar buiten.

 

Fijn dagprogramma

Het dagprogramma is opgebouwd volgens een vaste structuur. Dit geeft de kinderen een veilig gevoel. Natuurlijk is er binnen deze structuur voldoende ruimte voor extra activiteiten, zoals: het vieren van je verjaardag, een bezoek aan de bibliotheek of de komst van een voorleesmoeder.

 

Onze vestiging

De Holle Bolle Boom is gevestigd bij RK basisschool de Schalm aan de Theresialaan in Vught. Wij zitten op loopafstand van openbare basisschool de Piramide. Wil je meer weten over onze locatie of eens praten met een van de pedagogisch peuterleidsters? Bel dan 06 330 89 670. Wij staan open voor alle vragen.

 

Pedagogisch leidsters Holle Bolle Boom:

  • Hilde (voorleescoördinator)
  • Maaike
  • Marja

 

 

Klik hier voor de overige locaties.