Fruit meenemen

Halverwege de ochtend eten en drinken wij gezamenlijk met de peuters een stuk fruit en drinken limonade of water. Tijdens de ochtendpauze mogen de peuters het zelf meegebrachte fruit opeten. Denk er dus aan, wanneer je je kind naar de ochtend peuterspeelzaal brengt, dat hij of zij eigen fruit meeneemt. 

 

Verjaardagen 

Gezellig je verjaardag vieren op de Peuterspeelzalen!
Gezellig je verjaardag vieren op de Peuterspeelzalen!

Het is natuurlijk leuk om de verjaardag van je kind op de peuterspeelzaal te vieren. Om er voor te zorgen dat wij er een echt feestje van kunnen maken, vragen we je om vooraf met de pedagogisch peuterleidster van de betreffende zaal te overleggen wat het beste moment is. Je bent bovendien van harte uitgenodigd om bij dit feestje aanwezig te zijn! 

 

Tips

  • Trakteer op iets gezonds.
  • Tips vind je op www.gezondtrakteren.nl.
  • Denk ook aan de veiligheid van de andere peuters. Gebruik geen prikkers, noten en dergelijke. 
  • Twijfel je over de traktatie? Onze leidsters denken graag met je mee over iets leuks en lekkers.
  • In plaats van een eetbare traktatie is een kleine verrassing zoals een ballon, kleurkaart of krijtje bij kinderen overigens ook altijd een succes.

 

Vervangend lekkers bij allergieën
Is je kind allergisch voor bepaalde stoffen en mag deze daarom niet alle traktaties aannemen? Zorg dan voor een trommeltje met vervangend lekkers op de groep. Dit is een veilige oplossing die in het verleden zijn diensten al meerdere malen heeft bewezen.